Supersize me

This post is also available in: Dansk

Fredag – 29.08.2008 kl. 20.50 PDT
“Do you want gravy?”, spurgte servetricen på French Creek Marine Pub, da vi havde bestilt 2 cheese burgers med homecut fries. UDA sagde naturligvis “yes please”.

Det er egentlig utroligt, at vi har set så få meget store mennesker på vores tur med den mad der bliver serveret! Her på Vancouver Island ser folk rimelig meget ud som derhjemme. På et andet punkt minder canadierne også om danskere – de er meget tilbageholdende og slet ikke overvenlige og åbne som vi oplevede det i Seattle.
Vejret blev bedre i dag, hvor man nærmest frøs og skulle have hue og vanter på, kom solen frem, vinden løjede af og temperaturen nåede over 20 C. Derfor nød vi en skål eftermiddagsis på terrassen mens vi faldt hen i den smukke udsigt.

Vi kørte lidt op ad kysten i dag, op til Qualicum Beach. Et sted hvor folk gik og samlede muslinger. Derfra kørte vi sydpå igen og indtog den førnævnte frokost. Ved French Creek Marina så vi Killdere, Greater Yellowleg og Black Swift. De allesteds nærværende kalkungrippe (Turkey Volture)kredsede over området. Vi kørte igen i dag forbi Englishman River Estuary og så 60 Western Sandpiper, der er en af de 3 “peeps” som de herover kalder de tre små rylearter,som ligner hinanden. Vi så også nogle Surf Scooters (Brilleænder) trække forbi.
Mørket er faldet på, vi hygger til Sigur Ros og Pink Floyd fra Eileens iTunes, samtidig med at man kan høre havets brusen og snart kan vi se stjernerne igennem stuens ovenlysvindue.
B&U

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.