Vinderen af Rejsequizzen!

This post is also available in: Dansk

Endelig har den hårde og til tider uretfærdige Dommerkomite truffet en afgørelse på Rejsequizzen B&U Bloggen. Vi beklager at vi blev en dag forsinket – men det var en meget svær afgørelse denne gang, derfor besluttede Domerkomiteen af tage den tid det nu tager for at foretage en så vigtig kåring.
1. pladsen går til den dygtige (eller heldige) GDA – trattatrataaaaa.
2. pladsen deles mellem UDAMM og AMMAK
3. pladsen A (vinderen af Greece Quizzen).
Stort tillykke og den fremragende præmie er på vej til GDA. Vi forventer naturligvis kommentarer fra de 4 podiepladsindtagere.
Her er de korrekte svar:
RQ1: Kgs. Lyngby (TV2 News helikopter over Buddingevej). Domsafsigelsen over Stein Bagger. Besvarelserne med hhv. Hasselhof og den norske efterretningstjeneste har givet point da de begge var så tæt på den virkelige historie man kan komme.
RQ2: 5 biler fra borde før os, 3 forskellige slags chokolader og 2 huller accepteres som svar, da der kun var de nødvendige huller for at komme i dem (og hvem tager på ferie med huller i strømperne?)
RQ3: Stora Karlsø. Det blæste 9 – 10 m/s og på trods af den smule vind blev omkring 12 personer søsyge (ca. 75 % af børnene og 10 % af de voksne passagerer!)
RQ4: Fårø og det var gratis (og vi skulle ikke selv trække færgen over).
RQ5: Krutbrännare – Bakkegøgeurt. OK den var svær indrømmer vi.
Men vi synes at svaret fra den anonyme deltager Flickor i blommar – blomme i flikflak er et supersvar og derfor giver det fuld point. Da vi ikke ved hvem der har afgivet svaret ved vi heller ikke om det kunne have betydning for det samlede resultat af Rejesequizzen! Der er mulighed for svargiveren at gøre hævd på svaret. I tilfælde af at det vil have indflydelse på resultatet vil Domerkomiteen åbne for deltagere at indgive protest og en søforklaring vil blive afholdt.
RQ6: Gutefår (Får, vædder, geder og den slags og nogle enkelte pindsvin).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.