Julekalender 2019

This post is also available in: English

Vind en Albicilla Explorer T-shirt i vores Julekalender konkurrence 2019!

Hver dag ”åbner vi en låge” på vores Facebook side Albicilla Explorer, og poster et foto og et nyt spørgsmål. Gæt hvor, hvad eller hvem der vises på dagens foto (eller video). Det kan være et sted, en ting eller en fugl, der skal gættes.

Når du svarer på dagens spørgsmål, er du med i konkurrencen om at vinde en Albicilla Explorer t-shirt (efter eget valg – se nedenfor, hvilke du kan vælge i mellem).

Blandt alle øvrige deltagere, der har deltaget med minimum ét korrekt svar ved konkurrencens afslutning, trækker vi lod om en trøstepræmie – 1 stk. Albicilla Explorer drikkekrus.

Du svarer på dagens spørgsmål ved at skrive dit svar i en kommentar, eller ved at sende en besked.

Deltag hver dag – så får du størst vinderchancer! Konkurrencen løber fra d. 1. december til og med d. 24. december 2019.

Konkurrencevilkår
  • Vinderen er den deltager, der når konkurrencen er afsluttet d. 24. december 2019, kl. 23.59 (dansk tid) har flest rigtige svar. Hvis der er flere deltagere med flest rigtige svar, vil vinderen bliver udtrukket tilfældig blandt de deltagere med flest rigtige svar.
  • Vinderen af trøstepræmien vil blive fundet ved tilfældig udtrækning blandt alle øvrige deltagere, der har deltaget med minimum ét korrekt svar ved konkurrencens afslutning.
  • Alle kan deltage i konkurrencen.
  • Man behøver kun at deltage en enkelt dag for at deltage i konkurrencen, men hvis du deltager hver dag, er der større vinderchancer.
  • Vinderen af konkurrencen bliver annonceret d. 25. december 2019 (ca. kl. 20 dansk tid).
  • Vinderens navn vil blive offentliggjort i et opslag på Albicilla Explorers Facebookside.
  • Vi kontakter den heldige vinder for at aftale nærmere vedrørende overdragelse af præmien.

Denne konkurrence er på ingen måde associeret, sponsoreret eller styret af Facebook.