Lollapalooza Berlin

This post is also available in: English

Lollapalooza Berlin 2016 (10. &11. september, Treptower Park, Berlin).

B&U Bloggen har været en tur i Berlin og på Lollapalooza Berlin. Det var to dage med en masse musik – især inden for rock, techno og dance genrene. Festivallen blev afholdt i Treptower Park ved floden Spree. En meget fin kulisse for en musikfestival.

Med fem scener (Main Stage I, Main Stage II, Alternative Stage, Perry’s Stage og Kidzapalooza Stage) og 57 koncerter på to dage var der noget at vælge i mellem. På lørdagens program var bl.a.
– bl.a. Catfish and the Bottlemen, Graham Candy, Kasser Chiefs, Junge Junge og Klingende (Live).

New Order gav en fremragende koncert på årets Roskilde Festival så B&U Bloggen havde store forventninger til genhøret lørdag aften på Alternative Stage – og de skuffede bestemt ikke. Igen en fed koncert med musik fra deres lange karriere. Joy Division – For Ever.

Tidligere på dagen formåede The Chainsmokers at skabe en fest på Perry’s Stage, hvor vi fik pulsen godt i vejret. Men alligevel var både Kings of Leon og Paul Kalkbrenner nok lidt større for det tyske publikum.

Søndag optrådte navne som Aurora, James Blake, Milky Chance, Major Lazor og Nothing but Thieves. Men noget B&U Bloggen for alvor så frem til var et af festivalens hovednavne – Radiohead – og den koncert skal klart fremhæves. Ikke kun fordi den var længe ventet – men også fordi at det var stort, det var gode og spiller noget rigtig godt musik. Radiohead lukkede festivalen søndag aften på hovedscenen Main Stage I med en lang række numre fra hele deres karriere. Efter godt halvanden time gik bandet af scenen – var det det? Nej heldigvis var de hurtigt tilbage og fortsatte 20-25 minutter. Man fornemmede på det tyske publikum at især albummet Kid A havde været stort i Tyskland. Helt stort blev det da Radiohead lukkede koncerten og festivalen med Creep efterfulgt af Karma Police.

Det var et par meget varme festivaldage med høj sol og temperaturer på 30 grader, støv, Warsteiner og rigeligt med mad – og godt og vel 140.000 musikglade mennesker – og ikke én der p*ssede op af hegnet!
Herunder lidt stemningsbilleder fra Lollapalooza Berlin 2016.