Stribede strømper, ansigtsbehandling og Skybar

This post is also available in: English

“Du tager bare badekåben af … Er dine bukser fugtige?”, var hvad den unge pige sagde, efter jeg var blevet ført ind i det lille lokale (mit kvikke svar er efterfølgende blevet fjernet af B&U Bloggens moderator). Det kom lidt bag på mig, da jeg egentlig forventede noget andet af en ansigtsbehandling.

Faktisk begyndte det hele ved 6-tiden om morgenen i onsdags (26/1). Da jeg ikke længere kunne vente på at blive vækket, stod jeg op – en anelse senere en normalt, og konstaterede at det havde sneet!! Fik gang i pc’en for at tjekke om der allerede skulle være nogle, der havde husket mig (det var der). Lidt efter var BEST i gang med at forberede morgenmaden, det var tidlig brunch med ‘bobler’ (og nej Kamma, ikke Bubber), imens fordrev jeg tiden med et rytmespor jeg var i gang med (og mails var hurtigt overstået på den tid af dagen).

Under en lækker morgenmad, hvor der ikke manglede noget (champagne passer fint kl. 7), var der så lidt af et gaveorgie linet op på gulvet – nummereret, så det kunne gå rigtig til. Men først var der et ‘kortkort’, hvor det fremgik, at BEST i dagens anledning havde planlagt en række aktiviteter for mig, hvoraf noget jeg aldrig havde prøvet før!! Nu blev jeg bange! Jeg havde ingen anelse, men mange idéer, hvad det kunne være, men der blev ikke afsløret noget før tid. Første event begyndte 9.45, så der var stadig tid til at kommen gennem morgenmaden og alle gaverne (hvoraf én i øvrigt  var til BEST og en anden ‘Valhalla – de samlede værker’ – som vi havde bestilt for længe siden, men nu endelig var blevet leveret). Men det var nu et fint udbytte, bl.a. nogle cool halskæder og armbånd. Og så et par stribede og meget farvestrålende ‘Mads Christensen’-strømper, der skulle få en betydende rolle dagen igennem. Og så var der også lige 2 billetter til årets Roskilde Festival! ‘ROSKILDE … ER I DER ?!’

“Da jeg her i december også fyldte 30 ….”, var hvad den 30-årige frisør Luka sagde, da hun skulle fortælle om sine oplevelser. Faktisk havde jeg luret, at dagens første event var en tur til frisøren (der var et ikon med en saks og kam på kortet), for at blive klippet (hvilket jeg vist godt nok trængte til, selvom, jeg mente det passede lige til Roskilde). Mon der var et tema her? Fik vasket hår i en massagestol, det havde jeg ikke prøvet før, men det var ikke der var hentydet til tidligere. Med ny frisure, eller i hvert fald nyklippet hår var vi foran tidsplanen, så der blev straks indlagt en en gang shopping i Magasin. Udsalget var jo i fuld gang og faktisk lykkedes det at komme ud med flere ting, hvilket normalt ikke er vores store styrke.

Vi hoppede på Linje B, med et par meget farvestrålende strømper i lommen, og kørte med til Østerport, nu i noget lidt finere tøj (hvordan skete det lige?) og gik derfra til Landgreven, hvor dagens 2. event skulle foregå kl. 13. Vi skulle spise frokost (det vi en gang kaldte middagsmad) på restaurant Kofoed – et sted vi gerne vil anbefale. Her blev en af vores julegaver indløst (en Smartbox), hvilket også kan anbefales, da man så får noget for pengene. Vi valgte deres fiskefrikkadeller  med hjemmelavet remoulade, deres kartoffelmad med hjemmelavet mayonaise og bacon som er udviklet til Siriuspatruljen! Et par unge nydelige tjener (den ene må ha’ været Rommedal!) fortalte meget fint om menuen og deres egen øl de snart fik. Vi nød lige et par store øl, noget espresso og en desert bestående af en flødebolle, havtornvingummi og en småkage. Jeg skal love for, at vi var mætte – men det var godt.

De stribede strømper var ikke kommet i spil endnu, men tidsplanen holdt stadig, så der var tid til at slentre ned til Nytorv. Der ville vi tjekke om der skete noget, nu DRs P3 havde installeret sig og sendte live de næste fire dage i anledning af Danmarksindsamlingen. Der var sk… koldt, meget få  mennesker og så Rumours Said Fire der enten gav koncert eller holdt lydprøve – vi fik da lige et par numre med dem. Cool.
Men vi skulle videre til den 3. event, der skulle foregå i Vendersgade tæt på søerne?! Jeg gættede på tyrkisk bad, hvilket det ikke var, men temaet var ikke helt ved siden af. Det var nemlig blevet tid til wellness! Vi skulle simpelthen i spa, men ikke nok med det… BEST havde også arrangeret en gang ansigtsbehandling – ja til os begge! Øh det har jeg i hvert fald aldrig prøvet, men hvorfor ikke?

“Du er en heldig mand”, sagde den unge ‘behandler’, da hun på et tidspunkt blev nød til, at spørge, hvor gammel jeg egentlig var! Men inden da, havde vi en god times tid til at bevæge sig mellem spaen, dampbadet, saunaen og tage det ‘kolde gys’ et par gange. Det var faktisk ikke dumt. Og så var det blevet tid til den ansigtsbehandling! Nogle misforståelser eller en praktikant eller hvad det nu var, betød at vi tilbragte den næste times tid hver for sig. Og en ansigtbehandling foregår altså ved at man smider badekåben, afklæder sig sine fugtige badebukser og ligger sig på en briks under et håndklæde! De havde dog sådan nogle ikke særlig sexede engangshospitalunderbeklæding, man så kunne få på. Men så blev der også gået til ansigtet, der blev renset, dampet, masseret og smurt ind i diverse Ole Henriksen produkter til noget meget afslappende musik…. og pludselig var der gået en time og seancen var slut. En meget afslappende og  positiv oplevelse. Det kan bestemt ikke afvises at det skal prøves igen! Det skal så lige nævnes, at det var meget vigtigt, at jeg nu iklædte mig de farvestrålende ‘Mads Christensen’-strømper

Lidt senere var vi igen forbi Nytorv, vores der på to timer var samlet mere 200.000 kr. ind. Der var lidt flere mennesker, lige så koldt men ingen bands på scenen, så vi bevægede os videre mod dagens 4. event som jeg gik stærkt ud fra (underbygget af det fremskredne tidpunkt på dagen) var endnu en spiseoplevelse. Nu var det så bare hvor og hvad. Det skulle være i nærheden af Hovedbanegården, så der var jo flere muligheder (jeg vidste af ‘Den gyldne måge’ på ikke var en option). Da vi passerede Hovedbanengården, dæmrede det pludselig for mig – ‘Sticks & Sushi’ på toppen af Hotel Tivoli! Selvfølgelig – det kunne da kun være det. Og det var det – uhm. Vi kom frem og tog elevatoren de 12 etager op til ‘Skybar’ som jeg har hørt så meget godt om, så det så jeg meget frem til. Der var proppet med mennesker, og ikke umiddelbart nogle man kendte (jeg havde tidligere overvejet at der kunne være mulighed for en gentagelse fra 10 år siden, men det var trods alt en tilfældig onsdag aften pog en ny arbejdsdag torsdag… så… nej….

Inden vi kunne få vores bord fik BEST mig om til gyngerne, og der sad de så! Ulrik,Gerd, Martin, Lars og Annemarie. En god overraskelse at få på toppen af KBH. Der er en fed udsigt ud over byen. En hurtig undersøgelse viste at ud og jeg selv var det kun Martin, der også havde stribede strøper på?! Hvad var det med de strømper? Det blev afsløret kort efter, da vi blev ført hen til vores bord. Det var nemlig i den del af restuaranten, hvor man på japansk manér skulle stille sine sko – aha så det var derfor. Men så fik jeg da også lige flashet dem.

Super mad og BEST havde bestilt det på forhånd så det var helt perfekt. Og der var masser af mad, jeg tror alle blev mætte og syntes det var godt. Og så var der igen gaver til mig, bl.a. ny cool skaterhjelm (skal dog brugs som cykelhjelm) og gavekort til Spejdersport (nye vandrestøvler)! Men et hold gæster på 60 personer (ja det var så et andet hold) betød så noget forsinkelse, der resulterede i at vi skulle skifte bord da vi skulle have desert og kaffe.

Og så kunne vi heller ikke mere, så efter en tur ude på den meget glatte tagterrasse sluttede dagen og vi blev kørt helt hjem til hoveddøren. Det var en rigtig god, sjov, hyggelig og dejlig dag som BEST havde fået arrangeret – super og mange tak.

Og fik jeg nævnt at det hele var i anledning af min 30 års fødselsdag 🙂
/UDA

1 thoughts on “Stribede strømper, ansigtsbehandling og Skybar”

Comments are closed.