White out, afterski og Livigno Quizzen

This post is also available in: English

Livigno tirsdag d. 20. januar 2009

Sne sne sne – det har sneet siden i går sidst på eftermiddagen og det har sneet stort set hele dagen!
I perioder var der white out og det vat ikke muligt at se mere end nogel få meter frem for skispidsen.
Så det har været off-piste ski på pisterne i dag!

Vi har nu oplevet “glæderne” ved charterferier. Vi er havnet på et dansk ghettohotel, hvilket betød at da vi indtog eftermiddagkaffen i hotellets bar blev vi lokket med til afterski på den anden side af dalen. Man “bonder” virkelig med sine rejsefæller – vi rejser jo på samme vilkår og har faste pladser i restauranten. Så vi bar med på afterski. Der blev vi lige smidt 20 år tilbage i tiden med WMCY og DJ Ôtzi for fuld udblæsning og dans på bordene. Vi havde nok bedre kunne leve os ind i det, hvis vi havde været 17 – 18 år. Men det var da ganske underholdende at observere for en kort bemærkning. Aftenens ”Pub crawl” har vi da også valgt at springe over.

Grundet den dyre internetadgang forsøger vi atr minimere vores tid på nettet, det betyder at blog og quiz slåes sammen til en og mængden af billeder er derfor ligeledes reduceret.

Og nu til quizzen: Ja den var svær på trods af mange gode bud og det tætteste vi kom på det korrkete svar var ost! For det rigtige svar er nemlig – KØER! Ikke dem man står i, men dem der siger Muuh og lugter landligt J Så ingen vindere denne gang.

Vi prøver med en ny runde:
Hvad koster en stenovnsbagt Pizza Margaritha hos Bait del Chet (vores favorit pizzafrokostspisested)?

Quizsvar betragtes kun som gyldige hvis de er skrevet på bloggen – så alle kan se hvad alle svarer!
B&U og Dommerkomitéen

6 thoughts on “White out, afterski og Livigno Quizzen”

 1. Ok……
  Det kommer jo an på om det er en piccolo eller grande…
  Men her er mit bud: 7,35 EURO

  Det er vist ikke kun internet forbindelsen der er dyr, også priserne på bogstaver. Der er åbenbart ikke råd til de rigtige bogstaver hele tiden.

  Der er bestent ikke noget galt med charter ferier. Skal selv på én i uge 8, men vil dog ikke deltage i noget Afterski……….skal til Gran Canaria

 2. Køer i kælderen – ja, hvorfor ikke! Der er formentlig en af dem er døbt Hoffa – så Ulrik bør have point 🙂

  Her er der gået ren Obama i den – ingen andre nyheder trænger igennem, måske en snestorm kunne ændre programfladen en anelse, men det er der så ikke udsigt til. Godt det samme skal jo med s-toget igen i morgen.

  Men lyder afgjort til at I hygge – skræmmende da at blive lokket til afterski med andre danskere… Men da rart at høre at det ikke kun er os over 40… som vil finde det belastende 😉

  Skal lige regne lidt på den med pizza pris – det er jo toldfrit område…

  A

Comments are closed.