Flere nye arter til listen

This post is also available in: English

Søndag 29. oktober.

Vi startede dagen sammen med vores guide Danilo og køre til Valle Chiquito et lille kvarters kørsel fra lodgen. Området er naturmæssigt af typen dry forest.

En fin morgen med bl.a. Little Tinamous (hørt),  Golden-collared Manakin, Yellow-billed Cacique og Rosy Trush-Tanager. Ved der sidste stop lykkedes der os at se Pale-eyed Pygmy-Tyrant. Det var en varmt og fugtigt og det tyndede også væsentlig ud i fuglene i løbet af turen.

I dag så vi et enkelt dovendyr og så endda en totået en af slagsen.

Frokosten spiste vi på Canopy Lodge sammen med Raúl. Det var hyggeligt og vi nåede at vende mange interessante emner. Vi fik historien om Canopy Tower og Lodge og vi snakkede om madretter med kål.

Eftermiddagen tilbragte vi ved Cerro Gaital foothills, der naturmæssigt hørte til typen cloud forest. Et tordenvejr passerede heldigvis udenom så vi undgik regn og det blev en god eftermiddag med arter til listen – Tawny-crested Tanager, Blue-throated TucanetBroad-billed Motmot og Scaly-breasted Pygmy-Tyrant.

Aftensmaden spiste vi alene da vi nu er de eneste gæster tilbage og vi har derfor hele lodgen for os selv.

Dagens ugle blev Mottled Owl – en hørt kalde udenfor vores værelse mellem klokken tre og fire om morgenen.

Faktisk har vi til aften hørt, hvad vi tror er to yderligere ugler sidde og kalde ved lodgen. Nu må vi ses hvad vores guide siger til den lydoptagelse vi har.