Nedtælling til vores latinamerikanske timeout

This post is also available in: English

Nedtælling

Faktisk har nedtællingen været i gang længe, og nu er det “lige om lidt” vores latinamerikanske timeout begynder! Vi er endelig ved at være klar, og mangler kun de sidste ting, såsom at pakke rygsækkene! Men det når vi nok at få styr på i løbet af de næste par dage (!)

“Nedtælling, hvilken timeout?” og “Hvad er det med Latinamerika?” – er der sikkert nogle, der sidder og tænker. Det er jo ikke alle der ved det, så det må vi hellere få på plads med det samme.

Kort fortalt så har vi (Bente og Uffe) valgt, at tage et år ud af kalenderen for at rejse til Latinamerika det næste års tid. Vi tager simpelthen en timeout fra den vandte dagligdag, hvor der ikke er tid til alle de andre ting vi gerne vil. I stedet for at gå og småbrokke sig eller ærgre sig over det, så gør vi nu noget ved det.

“Kan man det?” , “Må man det?” og “hvad skal I lave?” – vil du måske spørge. Ja man må godt, og man kan også godt, og man skal gøre det mens man kan. Og så skal man naturligvis også have lyst til det. Det har vi, og nu gør vi det så. Det er ikke en idé, der bare er kommet ud af det blå. Det er noget vi gennem mange år har drømt om at gøre på et eller andet tidspunkt, og det tidspunkt er kommet nu.

Hvad skal der ske

Og hvad skal vi lave undervejs. Vi skal lave flere ting – det er i hvert fald planen – men det vil næppe overraske folk, der kender os, at vi helt sikkert skal se på fugle. Ingen tvivl om, at det skal der bruges rigtig meget tid på. Men vi begynder med fire ugers sprogskole i Ecuador. Vi forventer ikke, at tale flydende spansk efter fire uger, men forhåbentlig får vi nogle grundlæggende ting på plads, og så må vi bygge på de næste mange måneder. Senere skal vi arbejde som volontører hos Jocotoco Foundation, der siden 1998 har arbejdet med at beskytte Ecuadors truede arter og økosystemer. Det hele får også en ende på et tidspunkt, og planen er en Grand Finale, når vi forhåbentlig til næste år skal se og opleve vores tredje totale solformørkelse – denne gang i Argentina. Den første oplevede vi i Australien, den anden i USA.

Mere er der ikke planlagt på nuværende tidspunkt. Vi ved hvor og hvornår vi begynder, og vi ved hvornår vi senest skal være tilbage i Danmark – resten vil tiden vise. Forhåbentlig møder vi mange søde og spændende mennesker og får et indblik i den latinamerikanske kultur mens vi samtidig har tid til bare at nyde og opleve den storslåede natur.

Meeting new friends

Meeting new friends

Følg med i vores latinamerikanske timeout

Vi vil undervejs skrive om vores oplevelse her på vores hjemmeside og historierne vil blive krydret med fotos. Vi vil derfor gerne invitere dig med på en virtuel rejse til Latinamerika, du kan følge med på dit foretrukne sociale medie. Advarsel vi er ret fuglenørdede 😉

• Instagram @albicillaexplorer

• Facebook AlbicillaExplorer

• YouTube Albicilla Explorer

Eller følg med her på vores rejseblog albicillaexplorer.com

Getting ready for take-off

Så har vi begge haft sidste arbejdsdag…vi er så klar til eventyr 🙂

Slået op af Albicilla i Onsdag den 29. august 2018

B&U, Albicilla Explorer