Chrysta Bell – We dissolve

This post is also available in: English

Chrysta Bell, Bremen Teater, mandag 23.04.2018.

Forførende og hypnotisk

Wow! – Fra det øjeblik Chrysta Bell trådte ind på scenen blev man tryllebundet af hendes attitude og udstråling. Hun var både sensuel, sexet og samtidig var det som om hun var fra en overjordisk dimension – og  hun var også ‘Tammy Preston’.  For dem der ikke lige ved, så spiller Chrysta Bell rollen som FBI special agent Tammy Preston i  TV-serien Twin Peak – The Return. Musikken var helt suveræn og forførende med dens mange små nuancer. Du blev ført fra en københavnsk  teatersal ind i et surrealistisk drømmende univers i dybe, mørke og mystiske skove i det nordvestlige USA til en tåget jazz-klub i en dyster noir-scene. Det var meget hypnotisk.

Aftenens koncert var den første af to koncerter i Danmark i forbindelse med Chrysta Bells We dissolve tour. Der var naturligvis musik fra hendes seneste album We dissolve. Vi fik også musik fra tidligere udgivelser fra hendes mangeårige samarbejde med filmskaberen David Lynch.

Det kan godt være, at Chrysta Bell og hendes musik ikke har et stort publikum herhjemme. Men hun formåede sammen med sit band at skabe en super stemning foran et lille, men engageret og meget begejstret publikum, som var mødt op denne forsårsaften. Publikums begejstring efter sidste nummer var så stor, at Chrysta Bell – nu uden fodtøj – og resten af bandet efter nogen tid returnerede til scenen og spillede et par ikke planlagte ekstra numre.

Hvis du ikke kender Chrysta Bell, så kan du finde mere på hendes officielle hjemmeside chrystabell.com Sidst i dette indlæg finder du en Spotify-playliste, hvor du kan hører nogle af hendes musiknumre. [indlæg fortsætter efter fotos]

Chrysta Bell, Bremen Teater.

Chrysta Bell, Bremen Teater.

Chrysta Bell, Bremen Teater.

Chrysta Bell, Bremen Teater.

 

Et glas vin med Chrysta Bell og ‘Tammy Preston’

Fra at have befundet sig i et andet univers og en næsten euforisk stemning under koncerten, var det en helt anden og meget mere jordnær oplevelse bagefter. Hvis altså det ikke var fordi det var Chrysta Bell vi stod og drak vin sammen med, og talte om udfordingerne ved “siddende” og “stående” koncerter.

Vi fik lejlighed til at møde Chrysta Bell, da hun efter koncerten kom ud i foyeren for at nyde et glas vin med publikum. Der skulle da også tilløb til før vi gik hen for at snakke med hende. Hun var meget sød, venlig og meget snakkende. Hun virkede oprigtig glad for at møde sine fans og de positive tilkendegivelser hun fik. Hvis vi havde været forberedt, så var der lige en række andre spørgsmål, som vi gerne ville have stillet. Det må blive næste gang.

Om hun var Special Agent Tammy Preston eller musikeren Chrysta Bell i det øjeblik hun reddede Bente fra at spilde rødvin ud over sig selv er ikke til at sige. Men hun reagerede hurtigt og effektivt, fik fat i Bentes glas og derved undgik Bente rødvin ud over tøjet. Det hele skete uden hun på noget tidspunkt slap grebet om Uffe, der var ved at blive fotograferet sammen med Chrysta Bell.

Det var en helt fantastisk aften i selskab med Chrysta Bell og hendes band.

En meget glad Uffe. Efter koncerten mødte vi Chrysta Bell.

En meget glad Uffe. Efter koncerten mødte vi Chrysta Bell.

Alle fotos © Bente Steffensen and Uffe Damm Andersen.

Albicilla Explorer recommend: